Dakisolatie

Meer comfort, minder energiekosten en een beter milieu: met dakisolatie geniet u van vele voordelen. Isolatie Company is gespecialiseerd in een deskundige isolatie van uw dak, tegen een voordelige prijs.

Besparen met dakisolatie

De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak verwarmt, zoals in een slaapkamer op zolder of onder het dak van een aanbouw, dan is dakisolatie aan te bevelen. De forse besparing op de energiekosten zorgt ervoor dat u de investering in dakisolatie in circa 4 à 5 jaar heeft terugverdiend. Dit is exclusief eventuele subsidies van de overheid, provincie en gemeente, die de terugverdientijd nog eens aanzienlijk verkorten.

Hoe werkt dakisolatie?

Isolatie Company isoleert alleen schuine daken. Bij het isoleren van platte daken komen nogal wat bouwkundige zaken kijken, zoals het ophogen van de dakranden en het aanpassen van dakdoorvoeren en eventueel op het dak uitkomende deuren. Om die reden biedt Isolatie Company geen dakisolatie aan op platte daken. Wilt u toch uw platte dak laten isoleren? Schakel dan de hulp in van een bouwkundig aannemer of dakdekker. Voor het isoleren van uw schuine dak, gebruiken we bij Isolatie Company het liefst minerale wol, omdat deze zowel een hoge isolatiewaarde heeft als optimaal brandwerend is. Dit isolatiemateriaal wordt bij voorkeur aan de binnenzijde van het dak aangebracht. Tussen de aftimmering en het isolatiemateriaal is daarnaast een dampdichte folie nodig (aan de warme zijde). Isolatie Company maakt gebruik van isolatieplaten, die al voorzien zijn van het isolatiemateriaal, de dampdichte laag, koppelstrippen en afwerking. Deze worden naaddicht bevestigd en wel zo, dat tussen het dakbeschot en de isolatie een spouw van drie centimeter of meer ontstaat. Deze spouw zorgt eveneens voor een natuurlijke isolatielaag.

Dakisolatie met fraaie afwerking

De isolatiewaarde van binnendakisolatie is afhankelijk van de keuze die u maakt qua dikte van het materiaal. Ook onderscheiden de isolatieplaten zich in afwerking. Wanneer de binnenzijde van uw dak een fraaie afwerking nodig heeft, is binnendakisolatie de ideale manier om fraai en functioneel met elkaar te combineren.

De voordelen van dakisolatie

Dakisolatie heeft, zeker in een verwarmde ruimte, vele voordelen:
 • Een forse besparing op de energiekosten: in 4 tot 5 jaar terugverdiend
 • Meer comfort
 • Beter voor het milieu
 • Snel en zonder ingrijpende verbouwing aan te brengen
 • Een optimale isolatiewaarde combineert u indien gewenst met een fraaie afwerking

Korting op dakisolatie?

Bij Isolatie Company kunt u profiteren van een interessante korting op de isolatie van uw dak, wanneer u deze samen met uw buren laat uitvoeren. Hoe meer buren er meedoen, hoe lager de prijs voor u wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie. We maken graag een passende prijs voor u.

Direct contact

Isolatiecompany

073-6315000

info@isolatiecompany.nl

Rietwaard 32
5236 WC 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 16078945
BTW nummer: 803847609B01
Facebook
Twitter

Voordelen van isoleren

 • Lage energiekosten
 • Comfortabel wonen
 • Hogere woningwaarde
 • Milieuvriendelijk
 • Goed voor uw gezondheid
 • 15 Jaar garantie