Werkwijze

Werkwijze
Als wij uw woning gaan na-isoleren, gaan we uiteraard niet zomaar aan de slag. Onze werkzaamheden starten dan ook met een vrijblijvende deskundige inventarisatie van de bouwkundige situatie van uw woning en de mogelijkheden. Na deze opname ontvangt u van ons een stappenplan met offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Spouwmuurisolatie

Bij een inspectie van uw woning voor spouwisolatie, wordt onder andere de staat van het metsel- en voegwerk beoordeeld. Daarnaast onderzoeken wij met een endoscoop de spouw zelf op eventuele afval- en/of puinresten. Na goedkeuring en/of herstel van de gevel/spouw kunnen we de spouwisolatie gaan aanbrengen. Isolatie Company gebruik daarvoor de glaswol Knauf Supafil. Dit HR++-isolatiemateriaal garandeert niet alleen een optimale isolatie, maar is ook brandwerend, vochtwerend en waterafstotend.

Vloerisolatie

Bij een inspectie voorafgaand aan vloerisolatie van uw woning, wordt de opbouw van de vloerconstructie en de algemene toestand van de vloer beoordeeld. Deze opname brengt eventuele verborgen problemen en gebreken aan het licht. De uitkomst van dit onderzoek vormt de basis van een plan van aanpak en heldere offerte.

Dakisolatie

Bij dakisolatie is het zeer van belang dat het isolatiemateriaal op de juiste wijze wordt aangebracht. Verkeerde toepassing kan zelfs houtrot in uw dak veroorzaken. Daarom gaan wij hier uiteraard zorgvuldig te werk. Tijdens een opname voor dakisolatie beoordelen wij de opbouw van de dakconstructie en de algemene toestand van het dakbeschot. Als zich hier verborgen problemen en gebreken voordoen, komen deze tijdens de inspectie aan het licht. Op basis van dit onderzoek stellen wij u graag een passende werkwijze en prijsindicatie voor.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Direct contact

Isolatiecompany

073-6315000

info@isolatiecompany.nl

Rietwaard 32
5236 WC 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 16078945
BTW nummer: 803847609B01
Facebook
Twitter

Voordelen van isoleren

  • Lage energiekosten
  • Comfortabel wonen
  • Hogere woningwaarde
  • Milieuvriendelijk
  • Goed voor uw gezondheid
  • 15 Jaar garantie